Закажи состанок

Испрати прашање

Закажете повик од нас

Avatar
Моторни возила
Avatar
Имот
Avatar
Осигурувања лица
Avatar
Транспорт
Avatar
Одговорност

Ние Ве Советуваме!

Опасности при ноќно возење

Прочитај го убаво за да се осигураш дека се е опфатено.

За сообракајна незгода случена во странство.

Прочитај го убаво за да се осигураш дека се е опфатено.

Што треба да правиш при сообраќајна незгода.

Прочитај го убаво за да се осигураш дека се е опфатено.

Штети

Како да пријавам штета?

Доколку имате штетен настан, овде ќе ги најдете потребните информации за постапката за пријава на штета и обрасците што треба да ги пополните. .

Дознај повеќе

Корисни линкови

АСО

МК.Берза

НБО

Центар за возила Струга

Во рамките на Центар за возила - Струга функционира и Аурон Брокер, каде можеме да ви ги понудиме следниве услуги:

 • Регистрација на возила
 • Осигурување
 • Конторлен технички преглед
 • Меѓународна возачка дозвола
 • Зелен картон
 • Дозвола за управување туѓо моторно возило во странство
 • ЦЕМТ дозволи
 • Издавање пробни таблици
 • ТИФ сертификати
 • Пријава на моторно возило
 • Атест за плин, фолии, итн.
 • Хомоголација
 • Одјава на возило
Работиме со Најдобрите

ОСИГУРИТЕЛНИ КОМПАНИИ